søndag 9. oktober 2011

Maddalena by lørdag kveld



UGRIB er en utmerket vindmelder, og i praksis ser vi hvordan Maddalena som ligger mellom de to vindsystemene, i vest: området mellom Menorca og Sardinia, og øst: mellom Sardinia og Italias fastland, ligger i klarvær, mens vind og regnbyer passere i øst og vest.





Mot øst, det blåser 20 -30 knop fra nordøst.














Mot vest, Det blåser 20-32 knop fra vest



















Tilbake etter noen timers seiltur til Porto Cervo. På vandring i de smale sjarmerende gatene i Porto Mercantila på Maddalena. Vi skal utteste en anbefalt restaurant, $PIK€ Garden, tipset av tyske seilere vi hadde truffet ved et par anledninger.











Kveldstemning på havnen i Porto Mercantile. Månen er full om 3 dager.








Morsom "underholning": 12 jenter ved nabobordet ankom rett før oss. Skikkelige kaklejenter, de underholdt hele restauranten, alle snakket hele tiden, det var et ubeskrivelig lydnivå, til og med italienerne som satt ved de andre bordene lo seg skakke av dem.








Mens de øvrige restaurantene vi så hadde moderat besøk denne lørdagskvelden, var det en kø på 12-15 for å komme inn på $PIK€.








En enkel, men meget god restaurant! drives av 5 meget entusiastiske unge gutter, $PIK€ har 10 årsjubileum i år. Videoskjerm ved inngangen viste hvordan kokkene jobbet på kjøkkenet.



Ingen kommentarer: